Palamut Tava

Yazan Seagull on 30 Eylül 2014 Salı | Salı, Eylül 30, 2014



Balık sezonu açılır da palamuta merhaba denmez mi?Sahilde balık yemenin keyfi başka olsa da denize kıyısı olmayan bir kentte yaşıyorsanız gözlerinizi kapayıp mavilikleri hayal ederek de olsa kuruyorsunuz balık sofranızı.Palamutu en çok mangalda severim aslında ama dedim ya değiştiremediklerinizi kabullenip koşullarınızın sizi şekillendirmesine izin veriyorsunuz yaşamınızın her alanında.Neyse gelelim tarifimize...

MALZEMELER:
2 adet palamut
azıcık zeytinyağ


YAPILIŞI:

Yıkayıp temizlediğimiz palamutlarımızı birer santimetre kalınlığında halkalar halinde dilimleyip tuzladıktan sonra az yağla yağalanmış teflon veya döküm tavaya koyup önlü arkalı pişirip;salata ve rokayla servisini yapıyoruz.Çok pratik ve besleyici değeri yüksek yemeğiniz hazır.Afiyet olsun.



0 yorum:

Yorum Gönder